Hoewel de interwebs natuurlijk veel entertainment biedt, gaat er uiteindelijk niks (ik herhaal, niks) boven een goed boek. Het leek me dan ook niet fatsoenlijk om je niet op de hoogte te stellen van deze fantastische deal.

Book_Of_Deacon_Books_1-2_Cover_Final (1)Je kunt nu bij StoryBundle acht (!) fantasy-boeken downloaden voor…nou voor wat jij het waard vindt. Je krijgt de boeken zonder DRM en kunt ze dus delen met wie je wilt. Betaal je minimaal $ 10,- voor de collectie, dan krijg je zelfs nog twee extra boeken cadeau.

Hoewel de schrijvers niet bekend zijn is dit een hele makkelijke manier om nieuw talent te ontdekken. En om het helemaal mooi af te ronden kun je er bij je betaling ook nog voor kiezen om 10% van het bedrag te doneren aan een goed doel. Nou, als dat niet fantastisch is, weet ik het ook niet meer.

De boeken zijn:

Klik de titels voor de Amazon-pagina van het boek en ook de reviews wil je ze via StoryBundle kopen en dus voor de prijs die Jij bepaalt? Dan kun je dat hier doen.

The book of Deacon Books part 1 & 2 door Joseph Lallo

The Second Coming door David H. Burton

The Duchess of the Shallows door  Neil McGarry and Daniel Ravipinto

Sword and Chant door Blair MacGregor

The Tormay Trilogy – Books 1 & 2 door Christopher Bunn

Strange Places door Jefferson Smith

Bij donatie van minimaal $ 10,- krijg je ook nog

The Book of Deacon – Book 3: The Battle of Verril door Joseph Lallo

The Tormay Trilogy – Book 3: The Wicked Day door Christopher Bunn

 

Leuke manier om schrijvers te ontdekken

StoryBundle biedt regelmatig nieuwe bundles aan die je op dezelfde manier kunt downloaden. Meld je op de website ook vooral aan voor de nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte bent van het aanbod. Al met al een heel leuk idee en eentje waarvan ik hoop dat we het in Nederland al hebben of toch iemand het op zeer korte termijn op deze manier gaat bieden.

 

 

0 Shares:
Dit artikel is 4.549 keer gelezen