Met je smartphone spelen en tegelijkertijd lopen kan een gevaarlijke combi zijn. Maar soms is het wel wat je moet doen. Dan helpt Sidewalk Buddy.

Tussenkopje

Sidewalk Buddy toont in een klein pop-up venster de straat achter de telefoon, met behulp van de camera. Zo loop je als twitter-verslaafde niet tegen een willekeurige lantaarnpaal of andere verslaafde op. Volgens de makers is Sidewalk Buddy beter dan soortgelijke apps omdat het niet gewoon een volledig “transparant” scherm biedt, maar juist een duidelijke scheiding tussen de straat en de app die je aan het gebruiken bent.

sidewalkbuddy

 

Downloaden

Sidewalk Buddy is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 2.481 keer gelezen