Wie heeft er nog make-up nodig als je ook post-foto jezelf kunt opkalefateren? Niemand dus? Maar Photoshop is duur en nog best ingewikkeld ook. Gelukkig is er nu een heel snel en gemakkelijk alternatief: Perfect 365.

Smile!

Perfect365 werkt heel simpel. Je opent de app en maakt een foto of kiest er eentje die je al eerder maakte. De app bepaalt nu waar je ogen, mond, neus en de rest van je hoofd zit. Als hij dat eenmaal goed heeft gedaan kun je aan de slag. Voeg oogschaduw toe als je die toevallig niet op hebt of verander de kleur van je lippenstift. Je kunt zelfs je gezicht langer of smaller maken en – en dit vond ik redelijk wonderbaarlijk – ben je niet zo’n lachebekje, dan kun je jezelf met deze app een glimlach aanmeten.

httpv://www.youtube.com/watch?v=dhLk7R6YVgM

Downloaden

Perfect365 is gratis beschikbaar voor Android. Downloaden doe je hier.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

0 Shares:
Dit artikel is 4.083 keer gelezen