De belofte van Movie Twist is simpel; net als je toffe filmhuis-vriend, helpt Movie Twist jou om nieuwe films te ontdekken. En dat zonder hipsterbril of bijbehorend sjaaltje. 

Op maat gemaakt

Movie Twist maakt gebruik van kunstmatige intelligenties om je films te helpen ontdekken die het beste aansluiten bij jouw wensen. En ja dat lees je goed; intelligenties. Niet één, maar meerdere. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven welke film je leuk vindt en Movie Twist stelt vergelijkbare voor. Of je vertelt Movie Twist wat voor bui je hebt en hij komt met de perfecte film. Nog meer? Dat kan! Je kunt ook door middel van schuifjes aan Movie Twist vertellen in welke mate je een gewelddadige, romantische, grappige, etc. film wilt zien en je wordt op je wenken bediend. Als we nu ook nog eens Netflix in Nederland krijgen is er helemaal geen excuus meer om voor de 394-ste keer The Goonies te kijken.

movie twist

Downloaden

Movie Twist is helemaal gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

0 Shares:
Dit artikel is 2.802 keer gelezen