Jouw eigen persoonlijke internet, makkelijk en snel afgeleverd op je telefoon. Dat is wat de app Material belooft.

Tussenkopje

Material helpt jou om je eigen persoonlijke internet te ontdekken. Door in te loggen met een social account geef je de app toegang tot jouw social account en je voorkeuren en interesses. Gebaseerd daarop biedt Material je sites aan die passen bij wat je al interessant vindt. Je ontvangt twee keer per dag een editie van de app met leesmateriaal. Veranderen jouw interesses, dan verandert Material met je mee. Heb je interesses die de app niet uit je social account kan halen, dan kun je die ook nog zelf handmatig toevoegen. Een soort StumbleUpon dus, maar dan anders.

httpv://www.youtube.com/watch?v=5NA9uYz8kHQ

Downloaden

Material is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

0 Shares:
Dit artikel is 2.059 keer gelezen