Ben jij een echte filmexpert? Heb jij aan een half woord of vooral een half beeld genoeg om te raden over welke film het gaat? Dan is deze app wel wat voor jou.

Tussenkopje

In Guess the Movie krijg je minimalistische filmposters voorgeschoteld en moet je op basis daarvan raden om welke film het gaat. Dat klinkt makkelijk, maar ik liep bij het eerste plaatje al vast. Gelukkig kun je hints krijgen en in het ergste geval vertelt de app je natuurlijk gewoon om welke film het gaat.

httpv://www.youtube.com/watch?v=YZQQzp_xy5A

Downloaden

Guess the Movie heeft een gratis versie hier of kun je kopen voor  € 0,74 en hier downloaden. Het verschil tussen de twee versies is in Google Play niet duidelijk. Maar het lijkt erop dat de gratis versie gewoon enige restricties heeft.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

0 Shares:
1 comment
  1. Als ik de reacties zo lees dan zitten er advertenties in de gratis versie van deze game.

Comments are closed.

Dit artikel is 2.893 keer gelezen