Google Keep, de notitie app van Google is live! Met Google Keep kun je niet alleen al je hersenscheten voor eeuwig bewaren, je kunt er ook plaatjes aan toevoegen en ze op kleur organiseren.

Geen Evernote

Google Keep lijkt in veel opzichten op één van mijn meest favoriete apps; Evernote. Daarmee kun je echt zo’n beetje alles bewaren wat je maar kunt bedenken; van screenshots van websites, tot full-text doorzoekbare pdf’s en Word-documenten.  De grote kracht van Evernote is dat ik er alles in kan gooien en het naar hartelust kan organiseren met tags en notebooks, de mogelijkheden van Google Keep zijn op dat vlak wat beperkter. Maar als je niet op zoek bent naar een tweede stel hersenen, maar gewoon een digitaal stel “geeltjes” dan lijkt Google Keep me geknipt voor jou!

Keep

Downloaden

Google Keep kost net als veel andere Google diensten € 0,00 en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 5.591 keer gelezen