Vanaf nu is er een tijdmachine op je computer. Twitter heeft een downloadbutton. Eén druk op de knop en woesjjjh.. je gaat terug in de tijd. Waar deze te vinden is? Ik help je even. Een kwestie van even weten en dan start je tijdreis naar toen.

Twitopia

Ik kwam deze tip  tegen bij blogheld @FrankMeeuwsen en  Foodzy-lady @Marjolijn. Doe ik dat nu, of bewaar ik dit voor later in het bejaardentehuis? Gisteravond drukte ik op de knop en keerde ik terug naar de eerste twitterdagen. Vijf mei 2007 dus.. Toen iedereen jong, blij, onbevangen elkaar omarmde in Twitopia.  Mijn 2007  timeline van toen was trager dan traag. De wereld-timeline een ontdekking. En de twitterevents van de ‘telephonepeople’ bleken stuk voor stuk hilarisch goed.  Is dat nu niet meer dan? Tuurlijk wel..maar zoals bij elke sociale kring zijn de ook de avonturen van de  ‘telephonepeople’ heel veel soapafleveringen verder.  Er waren woeste projecten, ontluikende liefdes, start-ups die werkten en samenwerkingen die niet werkten, mooie ontmoetingen en veel, héél veel mooie gedachten en ideeën.

 

video Marketingfactsfeest 2008 van Punkmedia

Geen geheim

Dat  hippie-achtige gevoel van samen sterk en dingen ontdekken heb ik nog steeds op Twitter. Moet alleen harder zoeken. De wereld barst nu van de telefoonmensen. Er kijken nu meer ogen mee bij elke Moby of tweet die ik deel. Ik ben behoedzamer. En anderen ook.  Levens zijn voller en twitter is geen geheim meer. Hele events gaan nu voorbij zonder dat ik een telefoon van dichtbij zie. Scheelt weer lezen later in het bejaardentehuis. Dat dan weer wel. ;-)

Smurfenland_door_peterscartoons

Twitter smurfenland 2008 @peterscartoons

TIP twitter download archive

Hoe download je, je twitterarchief?

  • Log in op Twitter en ga naar je instellingen.
  • Verander de taal in Engels en voer opnieuw je wachtwoord in
  • Hierna verschijn rechtsonder de download button. En GO!

Geschreven door