Blijkbaar heb je op het laatste moment toch besloten dat je verliefd bent, aan de commerciële onzin mee wil doen of je bent het gewoon vergeten. Kortom, je lijdt aan acute Valentijnstress. Kop op en relax want hier vind je vijf tips om je Valentijn origineel te verrassen (en hier vind je er nog meer). Het addertje? Je hebt vanaf nu dus geen excuus meer.

Vijf tips voor jouw Valentijn

  1. Bloemen zijn niet origineel, wel altijd goed, mits niet verpakt in het cellofaantje van de plaatselijke bezinepomp. Schrijf je er wel even een leuke boodschap bij? Voor 17.00 uur besteld, vandaag nog bezorgd.
  2. Zoek op het wereldwijde web een leuk menuutje en laat alvast een flesje wijn bezorgen op het werk van je Valentijn. Het begeleidende schrijven zegt zoiets als ‘Je dacht zeker dat ik het vergeten was hè? Ha! Neem deze fles mee en je beleeft een avond om nooit te vergeten.’
  3. Koop een enorme kaart. Perforeer er (gewoon op je werk) gaten in en maak er allemaal kleine snoepjes aan vast. In de kaart schrijf je “Het is vandaag een speciale dag waarop je zoetsappig mag zijn. Daarom dit snoeperige kaartje voor mijn eigen snoepje.”
  4. Als je denkt, ik heb deze liefde in de ‘pocket’, wij gaan absoluut een mooie nacht beleven, regel dan een mooi ontbijt. Mocht je nog een ietsjepietsje tijd hebben, koop dan dit hulpstuk om morgenochtend zelf met een eitje aan de slag te gaan.
  5. En lukt het echt niet meer? Weet je niet wat te doen? Maak dan een tegoedbon voor bijvoorbeeld de film, het theater of de sauna. Als je denkt ‘Hoe doe ik dát nou weer, klik hier.

Deel je tip

Veel geluk! En (ahum) ik moet bekennen dat ik zelf ook nog even op pad moet. Dus, als je nog een briljant (online) idee hebt, deel het dan!

 

valentijn

0 Shares:

Comments are closed.

Dit artikel is 2.334 keer gelezen