Ben je een Valentijns-Grinch? Dan is dit artikel niks voor jou. Ga je juist helemaal los op Valentijnsdag? Dan heb ik speciaal voor jou en in het kader van Valentijnsdag, alléén voor jou een lijstje met Valentijnsapps. Van serieuze tot onzinnige, van vergezochte tot voor de hand liggende. Hier zijn ze…

De manscanner

manscanner

Deze app manalyseert (jawel) een man voor je en spreekt een oordeel uit zodat jij dat niet hoeft te doen. Het werkt heel simpel: maak tijdens je eerste date een foto van de man die je wilt testen en de manscanner vertelt je of je te maken hebt met een moederskindje, een drama queen of gewoon een vette leugenaar. Ideaal voor de vrouw met weinig tijd: bij het speeddaten bijvoorbeeld.

Apple

Hartje App

hartjeapp

Met de Hartje app van Relatieplanet kun je een valentijnshartje sturen naar een iemand waar je een oogje op hebt op Facebook. De ontvanger kan jou dan een hartje terugsturen of je van een gebroken hart voorzien. En dat alles is op de site van de app ook nog eens in real time te bekijken. Wel alleen de locatie van de verstuurde hartjes trouwens, dus je komt er niet met naam en schaam te staan (dat rijmt).

Android | Apple

iKamaSutra

110 van de meest populaire standjes uit de Kama Sutra vind je in de iKamaSutra app. 110? ja, 110! De app biedt daarnaast de mogelijkheid om je Kama Sutra vooruitgang bij te houden (van beginner tot (s)expert). En door je foon te schudden krijg je een willekeurig standje geboden uit het assortiment. Om het geheel compleet te maken kun je dat allemaal ook nog delen op Twitter en Facebook. Niks #tmi – gewoon doen. Dan kunnen wij lachen en uitgebreid over je roddelen.

Apple | Android | Windows

mzl.kqgwjmol.320x480-75

Openingszin

Jouw vader is vast een terrorist…want jij bent de BOM. Tsja, iemand heeft ooit geprobeerd mij te versieren met die zin en dat heeft gewerkt. Maar goed, hij was zo knap dat ik totaal niet hoorde wat hij verder zei. Met deze app kun jij net zo vreselijk origineel zijn als mijn (terechte) ex. Openingszin biedt precies dat: openingszinnen voor zij die er zelf geen kunnen bedenken. Voor apple-spul is de app er in het Nederlands, draai je Android, dan moet je het met de Engelstalige versie doen.

Apple | Android

Avocado

Zit je al dik in een relatie? Dan is deze app misschien iets voor jou. De app biedt koppels de mogelijkheid om exclusief met elkaar contact te hebben, dat contact te beveiligen en op te slaan om er later in terug te kunnen bladeren. Je kunt je agenda delen, je foto´s delen en elkaar hugs & kisses sturen. Dat kan allemaal natuurlijk al op allerlei andere manieren, maar met Avocado doe je dat gemakkelijk en op één plek.

Android | Apple

Lovely Photo Frames

Kijk je graag naar design waar je ogen van gaan bloeden? Dan is deze app voor jou. De app biedt fotolijstjes om je digitale foto’s mee te omlijsten. Die lijstjes zien er Niet uit, maar zijn wel vol lovey doveys en daarmee gewoon geschikt voor Valentijnsdag.

Android

Moodagent

unnamed

Een romantische avond kan natuurlijk nooit slagen zonder een romantisch muziekje. Met de app Moodagent kun je zelf de  mood bepalen. Laat moodagent weten wat jouw mood is en hij stelt – uit jouw muziek – een playlist samen die exact past bij jouw bui. Daarnaast helpt de app je bij het ontdekken van nieuwe muziek door nummers te tonen die je nog niet hebt, maar die wel bij je mood passen. En voor vanavond: één van de moods is sensual, die zou ik aanraden boven bijvoorbeeld Angry.

Android | Apple

Valentines Day: Romantic Ideas

Ben je gewoon niet zo’n romanticus, dan kan deze app je misschien helpen. Met meer dan 100 ideeën waarmee je je Valentijn kunt verrassen moet er wel iets bijzitten waar je wat mee kunt. Voor Appelaars is er de Romatic idea app. Hetzelfde principe, iets minder mooie interface.

Android | Apple

Fingle

mzl.uhmunnuj.480x480-75

Geen Android-versie van deze app die nog het meest lijkt op een app-versie van Twister (met dank aan mijn tweeps), maar dan dus met je vingers. Volgens de makers van de app onderga je “een intieme aanraking van elkaars vingers”…ik vind het maar een beetje creepy. Hé, maar ik oordeel niet!

Apple

Er zijn er wel meer

Een kleine zoektocht naar Valentijnsapps levert oneindig veel resultaten op. Veel is rommel en weinig is Nederlands. Heb jij nog een app die op deze lijst thuishoort? Laat het dan weten in de comments. Heb jij een app gemaakt die erbij past? Laat het dan nóg meer weten in de comments.

 

0 Shares:

Comments are closed.

Dit artikel is 6.048 keer gelezen