Soms heb je van die reclames die je achterlaten met een beetje een ongemakkelijk gevoel. Op YouTube zwerft momenteel een hele campagne met dit soort reclames, genaamd ‘The Human Sushi. Waarin een hele slechte dansgroep sushi uitbeeldt…

Viral, maar vreemd

De drie vreemde advertenties voor ngiri, sashimi en maki zijn van de Noorse visgigant Godfisk. Als je ze hebt gekeken denk je ‘mis ik nu wat?’ en kijk je nog een keer. Wat waarschijnlijk ook de reden is dat de videos allemaal tussen de 246.000 en 150.000 views scoren op YouTube – in 3 weken. Na meerdere keren kijken vind ik ze wel licht geinig, maar nog steeds awkward. En om nu te zeggen dat ik na het zien van deze reclames meteen denk: ‘sushi time!’, nee, niet echt.

Anyway, oordeel zelf…

The Human Sushi – Ngiri

De topper met ruim 246.000 views

The Human Sushi – Sashimi

nummer 2, met ruim 215.ooo views

The Human Sushi – Maki

en de hekkensluiter, met slechts 151.000 en een beetje views.

0 Shares:
2 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 2.821 keer gelezen