Retro is ouwe shit die zo un-cool is, dat de cirkel weer helemaal rond is en het daarmee weer cool is. Je weet wel; zoals de opleving van wijde pijpen (70’s), skinny jeans (80’s) en harembroeken (MC Hammerbroeken 90’s).

Soundboards zijn cool

En weet je wat compleet retro is? Soundboards! Het waren zo’n beetje de eerste lame-ass apps die de appstores bevolkten en je kon er niet zo veel mee, behalve maffe geluidjes maken.

Soundboard

Bijvoorbeeld mr. T met “I pitty the Fool” of Bart Simpson met “Eat my shorts”. En nu is er ook een soundboard voor je PC! Dat is dus helemaal retro, hipster en backwards compatible.

En als je tussen de jaren ‘70 en ’90 op deze aardkloot bent neergezet ga je met dit soundboard veel jeugdherinneringen ophalen; van Beverly Hills Cop tot Rocky anthem. Maar er zijn ook nieuwere favorieten, zoals een echte Rickroll of Gangnam Style.

Cooler dan Cool

En wanneer ben je een echte hipster? Juist als je iets cool vond terwijl het helemaal nog niet cool was. Dan ben je pas cool! Volgt u het nog? Check dan dit soundboard nu het helemaal nog niet cool is!


Geschreven door