Ben jij ook een echte ‘oh shit, ik heb niks voor Valentijn’-romanticus? Meestal valt dat bij de partner die zich wel heeft uitgesloofd niet in goede aarde. Als je op het laatste moment eraan denkt om een kleinigheidje voor je lief te kopen is het meestal te laat om winkels af te speuren. Geen nood, hierbij wat slimme cadeautips die je online kan bestellen met een korte levertijd. Zo kan elk warhoofd romantisch zijn!

Chocola en bloemen

Hot Choco Dip ValentijnAls je wat meer zoekt dan een bloemetje van het tankstation of een reep melkchocolade met hazelnoot, zoek dan je heil online. Via Greetz.nl kan je tot 20:00u een bos bloemen bestellen, die de volgende dag wordt bezorgd. Via Fleurop en de Bloemist.nl kan je zelfs op dezelfde dag nog een boeket laten bezorgen! Chocolade is er ook voldoende te vinden, al zijn de levertijden vaak wat langer. Via Chocolate Company zijn erg leuke chocoladegifts te vinden zoals Hot Choco Dip in een verfblik.

 

Boek, dvd, game en muziek

Mocht je echt niet weten wat te geven, maar wel goed op de hoogte te zijn van de smaak van je geliefde, dan is het geven van een boek, dvd, game of cd altijd een goede en veilige optie. Check wel even of het bestelde item op voorraad is en wat de verwachte levertijd is van het artikel. Bij grote ketens als Bol.com, Ako.nl en Bruna.nl worden artikelen meestal binnen een à twee dagen geleverd. Bij de American Book Store kunnen artikelen die besteld worden en op voorraad zijn, op aanvraag nog dezelfde dag worden verstuurd. Een goede tip: Bruna.nl rekent geen verzendkosten binnen Nederland.

Kleding en lingerie

Kleding en lingerie doet het bij de vrouwen altijd goed. Buiten de bekendere winkels als Wehkamp, V&D en Zalando kun je ook eens kijken op Kleren Online Kopen.nl. Op deze site is een overzicht van de beste webwinkels te vinden, makkelijk ondergebracht in duidelijke categorieën. Voor lingerie kun je kijken op Total Lingerie.nl. Wanneer je vandaag voor 15:00u besteld, is het morgen in huis en de site biedt een ruime keuze aan goede lingeriemerken.

Gadgets

Undercover Tablet Tas ValentijnAls je echt creabea wil gaan doen is de afdeling ‘gadgets’ echt wat voor jou. Verras je geliefde bijvoorbeeld met een LED Badge, handig en geinig voor zowel werk als op een feestje. Of een mooie Undercover Tablettas, een tablettas die eruit ziet als een envelop. Wanneer je op Valentijnsdag zelf wat meer de tijd wil nemen zijn Romantic Spa Lights een goede tip, deze toveren de badkamer makkelijk om tot een privespa. Al deze gadgets zijn de volgende dag thuis bezorgd.  Een leuke tip voor volgend jaar (of als cadeautje tussendoor) zijn de Partner Gloves met een levertijd van 2 tot 4 werkdagen. Uiteraard zullen de handschoenen tijdens een romantische wandeling moeten worden uitgetest.

Super last minute

Komen deze tips voor jou te laat? Geen paniek, er zijn nog uitwegen. Het belangrijkste bij Valentijn is dat je tijd neemt voor elkaar, dus gooi de tv uit en maak een lekker diner. Verras je geliefde met een fijne massage, bij gebrek aan massageolie volstaat babyolie of bodylotion prima. Of download een film die je lief graag wil zien en serveer deze met een hapje en drankje. De meeste supermarkten zijn lang genoeg open om iets in huis te kunnen halen. Samen genieten met een dekentje op de bank is ook goud waard!

0 Shares:
2 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 5.227 keer gelezen