Uit het YouTube archief… Soms vind je van die geweldige filmpjes die je toch even wil delen. Ze zijn niet nieuw maar blijven goed!

Born to Create Drama

Een voorbeeld hiervan vind ik de “Born to Create Drama” video’s die een paar jaar geleden zijn ontwikkeld. Het ging toen om de Young Director Award in Cannes, maar het blijft briljant om de kinderen in deze situaties te zien! Daarbij is het leuk om te weten dat het meisje op de achterbank een Nederlands meisje is. Meer info vind je op de website van Bright.

Te vinden op YouTube

Hierbij een drietal hilarische video’s met het thema “Born to Create Drama”

De glimlach van de meisjes aan het eind maakt de filmpjes bijzonder. Ook het jongetje is lekker bezig met de lippenstift! Deze kids zijn inderdaad geboren om dramatisch te doen… Drama queens in de dop. Hoe zou het nu met ze zijn?

0 Shares:

Comments are closed.

Dit artikel is 3.403 keer gelezen