Een opsomming van alles wat ik op online gebied gemist heb terwijl ik driftig bezig was mijn leesachterstand van een paar jaar in te halen.

Het zal jullie wel zijn opgevallen (en veel van jullie ook niet) dat ik al een paar maanden niet zo ontzettend actief ben op de sociale media.

Is, om precies te zijn, begonnen tijdens afgelopen zomerseizoenstop op de televee. Ik kon niet meer naar mijn geliefde foute series kijken en daar met mijn twittermatties over kletsen (want heel veel anders, naast af en toe over mijn werk en mistoestanden in de wereld fulmineren, doe ik niet op de twitters) en dus moest ik naarstig op zoek naar ander vertier. Uit met de televee en in met de ebooks.

En al lezend (minimaal 1 boek per dag) hield ik geen tijd over om online sociaal te doen.  Ik maakte niks mee en had dan ook niet veel te melden. Mijn tweet- en facebook updates gingen van heel veel per dag naar heel weinig in de maand. Ik had het wel over de hoofdrolspelers in de literaire hoogstandjes dokters- en kasteelromannetjes die ik las kunnen hebben, maar of daar iemand op zat te wachten?

Gemist

Afijn, terwijl ik zat te lezen, maakten jullie van alles mee waar ik niets van wist. En miste ik dus zowat alle hypes op het interwebs.

Ik durf met zekerheid te zeggen dat ik als enige:

 • Deze en alle andere YouTube topvideo’s niet heb gezien (nu nog steeds niet want ik vind het een stom liedje):
 • Niet op het Viva Forum of wat voor forum dan ook over 50 Tinten Grijs heb meegepraat (Ja, duh, je was het aan het lezen. Euhm, nee, niet echt.);
 • Cupcakedag (en alle andere onzindagen) heb gemist (fijn!);
 • Clueless was welke beproefde marketingtruc nou weer doodverklaard is;
 • Nog meer clueless ben over de betekenis van YoLo;
 • Niet wist dat Deadmau5 producer/DJ en Kat Von D gaan trouwen (OMG!) en dat hij haar via twitter heeft gevraagd (OMG!!!);
 • Niet live heb meegekeken toen Felix Baumgartner uit de hemel viel.

Twitterfittieslijst

Maar gelukkig zijn er jaaroverzichten dus kon ik alles bijlezen. Fijn. Hoewel, alles…Helaas kwam ik nergens een lijst tegen met de belangrijkste en sappigste twitterfitties, terwijl die er wel vast zijn geweest. Een beetje googlen en ik kwam er zo 2 tegen.

Of iemand in het vervolg ook zo’n lijst kan bijhouden graag? Dan ga ik verder lezen (want hoewel die zomerstop al lang is opgeheven, is de televee niet meer aangegaan in huize Mambre. En moet ik dringend iets aan mijn social media luwte gaan doen. Is dat meteen mijn voornemen voor het nieuwe jaar).

0 Shares:
4 comments
  1. Haha Jolanda thanks voor de mention ;-) #GangnamStyle en allen een Happy 2013 ツ

  2. Oh my, de video is op een of andere manier verdwenen :-( Maar deze van Jakolien is wel erg leuk. Heb ik nu dus toch de Gangnam Style video gekeken, dankzij Jakolien en jou ;-)

Comments are closed.

Dit artikel is 3.041 keer gelezen