…cause the pinkie is listening! 

Ook in deze barre winterse tijden wil je natuurlijk kunnen telefoneren. Zonder dat je koude handen krijgt doordat je smartphone niet op je behandschoende vingers reageert. 

Slimme handschoenen

Gelukkig spelen de handschoenenmakers al enige jaren op dit luxeprobleem in en worden er allerlei speciale smartphonehandschoenen geproduceerd. Sommige handschoenen hebben een speciale stof op de vingers genaaid waarmee je je touchscreen kunt bedienen, andere hebben een flapje bij de duim en wijsvinger dat je los kunt maken, zodat je vingers vrij komen.

Bluetooth

Hi-Fun heeft een bijzondere variant bedacht: de Bluetooth-handschoen. De linkerhandschoen heeft een luidspreker in de duim en een microfoon in de pink. Met Bluetooth staat de handschoen in verbinding met je telefoon, waardoor je via de handschoen kunt communiceren. Je praat dus tegen je eigen hand.

Bron afbeelding: hi-Fun
Bron afbeelding: hi-Fun

Ruis

Engadget heeft op een beurs de handschoen voor ons getest en het leek niet heel goed te werken. De beller en de gebelde konden elkaar niet goed verstaan, maar of dat nou kwam doordat het erg rumoerig was op de beurs, of doordat Brian door een handschoen stond te praten, blijft de vraag.

Hebben!?

Of mensen op deze handschoen zitten te wachten? Ik weet het niet. Oké, met dikke handschoenen aan word ik motorisch ook altijd wat onbeholpen en kan mijn telefoon nog weleens uit mijn hand glijden. Wie dit probleem ook heeft, zou dus wel baat kunnen hebben bij deze speciale handschoen. En als je het leuk vindt om tegen je pink te praten, moet je deze handschoen natuurlijk ook hebben!

 

0 Shares:
Dit artikel is 2.125 keer gelezen