Op de CES (Consumer Electronics Association) 2013 is deze nieuwe gadget, de iPotty, gespot. De kranten staan er bol van en iedereen is verontwaardigd over dit product. Hele onderzoeken over zindelijkheidstraining worden er bijgehaald en iedereen is er maar wat druk mee. Ik vind het een belachelijke gadget, maar als ik eerlijk ben zit mijn vriend ook regelmatig met de Angry Birds op het toilet, dus normaal is het wel enigszins.

De iPotty

ipotty2De iPotty is simpel een potje met een dockingstation waar de iPad in bevestigd kan worden. Zo kan uw kleintje tijdens het plassen en poepen een spelletje spelen of een filmpje kijken. Volgens de ontwerpers van dit 2.0 potje, CTA Digital, zijn ouders blij met deze ontwikkeling. Vroeger gaven mensen hun kind een boekje voor op het potje, nu gaan we slechts met de tijd mee door hier een iPad van te maken.

Wat ik er dan bij moet vertellen is dat dit product in Las Vegas, Amerika is gepresenteerd. Dat zet alles natuurlijk wel meer in perspectief ;-)

Je kunt er om lachen, maar de van de iPotty hebben serieuze plannen met dit 2.0 potje. Ze gaan zelfs speciale apps maken voor de kleintjes. “Als je jonge kinderen hebt, begrijp je dat er veel eisen aan ouders worden gesteld”, zegt Lois Eiler van CTA Digital. “Dit is gewoon het zoveelste hulpmiddel daarbij”.

De iPotty kan vanaf maart voor 40 dollar worden besteld bij amazon.

Ga jij hem aanschaffen?

0 Shares:
3 comments
  1. Ik zal daar wel te nuchter voor zijn… Gewoon op het moment dat je kind er aan toe is mee beginnen en belonen. Ipv je kind van alles willen laten doen en zijn met de hulp van gadgets.

  2. Ouders wordt van alles aangeboden om hun kind zindelijk te maken. Dit komt omdat veel kennis over hoe je je kindje op een leuke manier zindelijk kan maken verdwenen is. Je zou je kindje met een beetje aandacht nogaltijd zindelijk kunnen maken. Een gadget zou daarbij een beetje kunnen ondersteunen. Ik heb mijn vijf kinderen met veel plezier (vroeg) zindelijk gemaakt. Tips en ervaringen heb ik beschreven op spelendzindelijk.nl

Comments are closed.

Dit artikel is 4.023 keer gelezen