Heb je het ook meegemaakt? Je bent bij een concert of voetbalwedstrijd en je ziet dat de beste plekken gewoon leeg zijn. Het liefst zou je meteen willen omboeken zodat je op de beste plek zit, helaas is dit vaak lastig. Gelukkig is er een oplossing bedacht: Pogoseat.

Direct upgraden naar een betere (zit)plaats

Je bent op een evenement en ziet dat er betere plekken beschikbaar zijn. Of je wilt graag bij je vrienden zitten, ook al heb je niet samen kaartjes bestelt. Pogoseat is een mobiele app voor Android en iPhone, waarmee je direct kunt upgraden naar een betere plek. In de video hieronder wordt goed uitgelegd hoe het precies werkt:

Voordelen voor de organisator

Als organisator van een concert of sportwedstrijd wil je dat de fans tevreden naar huis gaan en de volgende keer ook weer terugkomen. Service is hierbij natuurlijk erg belangrijk. Met Pogoseat kunnen organisatoren direct inspelen op de wensen en behoefte van de fans. Met als gevolg: hogere verkoop van tickets, fans voelen zich meer betrokken en maximaal gebruik van de premium plaatsen. Daarnaast druk je hiermee het aantal mensen dat stiekem op betere plaatsten gaat zitten, want met Pogoseat kunnen ze direct een kaartje kopen!

pogoseat

Voor organisatoren heeft Pogoseat een complete analytics ontworpen zodat ze de resultaten meteen kunnen inzien. Een geweldig marketingmiddel, nietwaar?

Wat vind jij? Moeten voetbalclubs, evenementenlocaties en organisatoren deze app ook inzetten in Nederland?

0 Shares:
Dit artikel is 2.088 keer gelezen