Ben je heel goed thuis in het beheer van Linux-systemen en woon je in de omgeving van de Betuwe? Dan willen wij graag met je kennismaken. Voor onze partner Lingewoud zoeken we een enthousiaste systeembeheerder die onder meer het beheer van onze servers in het Datacenter in Den Bosch kan verzorgen.

Ben jij de nieuwe spin in ons hosting-web?

  • Je bent een expert op het gebied van Linux-systeembeheer en vindt het leuk om technische problemen snel en goed op te lossen.
  • Je gaat vlot met klanten om en je kunt ze bijna altijd helpen, of ze nu met MS Windows of Mac OSX werken.
  • Je bent initiatiefrijk, zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je woont in de omgeving van Leerdam

Je werkzaamheden in het kort:

  • Systeembeheer HostingFarm Datacenter Den Bosch
  • Systeembeheer kantoor Linux/Mac/Telefooncetrale
  • Gebruikersondersteuning kantoor 15 medewerkers

Over Lingewoud

Lingewoud heeft de hoofdvestiging in het Betuwse dorp Asperen (bij Leerdam)en bestaat 12 jaar. We bieden online kwaliteitsoplossingen en een uitstekende service. We ontwikkelden in de afgelopen jaren onder meer PAS3, een online systeem voor het opmaken van advertenties, brochures en folders. We houden ons verder bezig met het bouwen van websites, internetmodules en apps, maar we doen ook aan conversieoptimalisatie en webdesign. Onze expertise ligt op het gebied van TYPO3, WordPress, InDesign, Linux, Mac OSX en Google Analytics. Veel van onze klanten maken gebruik van onze hostingdiensten. Ook daarin streven we naar de beste kwaliteit en de service.

Interesse?

Voel je je aangesproken en zou je ook graag met óns willen kennismaken? Neem contact op met Charlotte Snel.

 

————————————————————————————————————————————————-

Heb jij een vacature die je wilt delen met ons groeiende aantal bezoekers? Voor informatie over het plaatsen van een vacature kijk je op deze pagina

0 Shares:
Dit artikel is 8.169 keer gelezen