Oud en nieuw is dat moment waarop je via WhatsApp vrolijke groepsberichten krijgt van mensen waarvan je het nummer niet in je telefoon hebt opgeslagen en die ook niet ondertekenen met hun naam.

En zo begint elk jaar met een groot mysterie waar Sherlock Holmes zich nog op stuk zou bijten. Uiteraard, je zou het nummer kunnen bellen of middels een appje kunnen vragen wie die persoon is die zoveel smiley’s in één bericht weet te verwerken. Maar de kans is groot dat er een goede reden is dat jouw toch hele slimme smartphone het nummer niet herkent.

whatsapp

Record verbroken

Dat terzijde, want dat is geen nieuws. Wat wel nieuwswaardig is, is dat WhatsApp dit jaar in totaal 18 miljard berichten verwerkte met oud en nieuw. Daarmee verbraken zij het record van vorig jaar dat stond op 10 miljard berichten. De jongens van CNet vergeleken dit aantal met het aantal berichten dat via iMessage werd verstuurd. Dat aantal kwam (volgens cijfers van oktober 2012) niet hoger dan gemiddeld iets minder dan een miljard per dag.

[blackbirdpie url=”https://twitter.com/WhatsApp/statuses/286591302185938946″]

Ze zullen het er bij WhatsApp maar druk mee hebben gehad.

En ben jij een van die mensen die vrolijke tekstberichtjes stuurt, vol met emoticons? Zet dan volgend jaar even je naam eronder!

BRON

 

0 Shares:

Comments are closed.

Dit artikel is 8.557 keer gelezen