Het is alweer bijna kerst, een van mijn meest favoriete feestjes van het jaar: cadeaus, familie, veel eten en een boom in je huiskamer – daar kan toch niks tegenop? Over cadeaus gesproken: wij bis’ers hebben dit jaar een cadeau voor jou in elkaar gedraaid. 

Jawel, de afgelopen drie weken hebben we met z’n allen gewerkt aan een leuk presentje voor onze bezoekers. Voor kerst en om het  nieuwe jaar meteen goed mee in te gaan. Het is een eBook geworden met 15 tips voor webbies.

We hopen natuurlijk dat jij het net zo leuk vindt om te lezen, als wij het vonden om het maken. Maar we hopen ook dat je er iets minder uren mee kwijt bent, anders is er ergens iets misgegaan….

Downloaden dus

Maar álle gekheid op een houten stokje: 15 webtips in Zakformaat is een leuk boekje geworden dat je digitaal inderdaad in je zak kunt steken. Downloaden is natuurlijk gratis, maar zoals dat hoort bij het web vragen we een tweetje, +1 of een like, daarna is het helemaal van jou. Nieuwsgierig? Ga nu naar de download-pagina, deel en geniet!

webtips-thumb

 

 

Naar 15 Webtips op Zakformaat

 

 

0 Shares:

Comments are closed.

Dit artikel is 3.778 keer gelezen