Soms kom je een tweet tegen die gewoon briljant is (vaak niet trouwens). Die retweet je dan natuurlijk naar al je followers. Maar misschien is die tweet wel wat voor @vriendindienietoptwitterzit. Die vriendin kun je binnenkort heel gemakkelijk de briljante tweet in kwestie via e-mail sturen, Twitter.com gaat die functionaliteit de komende weken namelijk aanbieden via de website.

In Tweetdeck en Hootsuite is deze functionaliteit al aanwezig, maar Twitter wil het nu zelf ook aanbieden, naar eigen zeggen om de interactiviteit met non-tweeps te vergroten. En dat natuurlijk in de hoop nog meer mensen te verleiden tot twitter-gebruik.

Hoe werkt het?

E-mailen doe je straks door op More te klikken bij een specifieke tweet en dan te kiezen voor E-mail tweet. Er verschijnt dan een pop-up waarin je het mailadres van de ontvanger in kunt vullen. Het mooiste zou natuurlijk zijn als je ervoor kunt kiezen om door je mail-contacten te browsen, zodat het nog makkelijker is om je vrienden te vinden.

Wat denk jij?

Is dit functionaliteit die je gaat gebruiken? Denk je dat Twitter op deze manier hoopt dat jij – de gebruiker – meer reclame voor ze gaat maken en ben je bereid dat te doen? Mail je nu al wel eens tweets naar mensen?

BRON

0 Shares:
Dit artikel is 2.777 keer gelezen