Het wintersportseizoen staat weer voor de deur en natuurlijk gaat de smartphone mee! Superhandig, want met deze app maak je van de wintersport gegarandeerd een succes!  

Sneeuwhoogte+

Alvast even checken hoeveel sneeuw er gevallen is op jouw wintersportbestemming? Sneeuwhoogte+ heeft een handige zoekfunctie waarmee je snel jouw bestemming op kunt zoeken; de lijst met bestemmingen wereldwijd bevat zowel de populaire als minder bekende wintersportgebieden.

Actueel

Sneeuwhoogte+ maakt gebruik van informatie afkomstig uit het skigebied zelf, met name buiten het seizoen komt het nog wel eens voor dat er geen informatie over de actuele sneeuwhoogte beschikbaar is. Gelukkig biedt deze app wintersportliefhebbers de kans om elkaar op de hoogte te houden via updates, handig als er geen informatie uit het skigebied zelf verkrijgbaar is.

Snel even het weer en de voorspelling bekijken is ook geen enkel probleem, naast een basic overzicht van de weersvoorspelling voor de komende week is er de mogelijkheid om het uitgebreide weerbericht in de vorm van een blog te lezen.

screenshot Sneeuwhoogte+ screenshot Sneeuwhoogte+

Handige functies

Sneeuwhoogte+ laat snel alle belangrijke informatie over jouw favoriete skigebied zien, zoals het aantal geopende pistes en andere populaire attracties. Wintersport is natuurlijk een sociale aangelegenheid en dus biedt deze app de optie om de actuele sneeuwhoogte in jouw favoriete skigebied via Twitter te delen.

Handig: maak een lijst met jouw favoriete wintersportgebieden! Het home-scherm van de app laat de actuele sneeuwhoogtes in jouw favoriete gebieden in een handig (verkort)  overzicht zien.

Samenvatting

Sneeuwhoogte+ ziet er grafisch super uit, de interface is super-gebruiksvriendelijk. Als bonus biedt deze app diverse leuke opties, zoals live jouw favoriete wintersportgebied bekijken via de webcam en updates van andere wintersporterliefhebbers. Sneeuwhoogte+ is gratis verkrijgbaar in zowel de AppStore als voor Android, net als zijn broertje Wintersport TV.

Klein minpunt: de app zou volgens diverse gebruikers niet goed functioneren op Android.

0 Shares:
Dit artikel is 1.984 keer gelezen