Toen ik deze iPhone case zag dacht ik: geinig, illegaal, waarom?! en het is niet eens handig. Waarom ik het dan toch met jullie deel? Nou misschien denk jij er wel heel anders over en voel jij je extra veilig met deze case om je telefoon.

Je moet je voorstellen dat je op straat loopt en wordt belaagd. Dan pak je je telefoon uit je jaszak of tas, in je broekzak past hij niet meer met deze case, en bel je niet de politie maar spuit je een lading pepperspray in z’n ogen. Als je de snelheid hebt van een ninja is het dus erg handig.

Het jammere hieraan is wel dat Pepperspray in Nederland en België wordt gezien als een wapen en het dus illegaal is. Alleen als je plannen hebt om te emigreren is zo’n case nog wel even handig om te bestellen!

De case kost 35 euro, is beschikbaar in verschillende kleuren én is nog eens voorzien van de nodige beveiligingsmechanismen zodat het niet onvoorzien afgaat. Je kunt hem hier kopen, maar niet doen, want dat is illegaal!

0 Shares:
Dit artikel is 4.226 keer gelezen