Had jij al gehoord van de vriendschapspagina op Facebook? Ik dus totaal niet. Maar ze blijken te bestaan en krijgen van Facebook zelfs een redesign.

De vriendschapspagina op Facebook is een pagina die een overzicht toont van de FB-relatie tussen jou en een FB-contact. Wat hebben jullie met elkaar besproken? Op welke foto’s zijn jullie samen getagged? Van welke groepen zijn jullie beide lid? Dat alles en meer vind je terug op de vriendschapspagina. Het overzicht kun je openen via de pagina van een specifieke FB-vriend, door op het tandwielicoontje te klikken en daar te kiezen voor Bekijk vriendschap (See friendship).

Facebook-Romantiek

Ben je getrouwd of in een relatie en heb je dat op Facebook ingevuld? Dan kun je via de link Facebook.com/us het FB-overzicht zien van jullie relatie. Ook die pagina zal een redesign krijgen.

De nieuwe look

Zo nieuw is de nieuwe look natuurlijk niet. Facebook lijkt de nieuwe timeline nu ook gewoon te hebben uitgerold voor de vriendschapspagina’s. Zelf ontkennen ze dat en stellen de pagina speciaal te hebben ontworpen om een beter overzicht te kunnen tonen van alles wat je deelt met je vrienden.

De herontworpen pagina’s zouden per vandaag live moeten gaan, maar na een check zie ik gewoon nog de oude layout. De kans is dus groot dat dit gefaseerd wordt uitgerold.

Had jij de vriendschapspagina’s al ontdekt? En denk je dat ze wat toevoegen aan je Facebook-ervaring?

 BRON

0 Shares:
2 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 3.298 keer gelezen