Goede doelen en tattoo’s, niet de eerste combinatie die door je hoofd schiet. Maar voor Drew Olanoff – blogger voor techCrunch – is het precies de juiste combinatie om aandacht te genereren én fondsen te werven voor kanker bij kinderen. Want van wie het hoogste bod doet, tatoeëert hij de twitter-naam op een lege plek op zijn lijf.

Je zal niet de eerste zijn wiens twitter-naam op de huid van de blogger vereeuwigd is. In 2009 deed Drew dit al eens en won @MelanieMitchell met een donatie van $2,112 een plek op zijn onderarm.

Bizar

Na die eerste campagne sloeg het noodlot voor Olanoff zelf toe toen hij werd gediagnosticeerd met de Ziekte van Hodgkin. Gelukkig is hij inmiddels 3 jaar in remissie, maar wil hij toch het succes van de eerste actie proberen te herhalen.

Limonade

Het geld dat de tattoo dit keer zal opleveren, gaat naar Alex’s Lemonade stand. Een stichting opgericht in naam van Alex Scott, een 4-jarige meisje dat leed aan de Ziekte van Hutchinson. De kleuter probeerde met een standje waar ze limonade verkocht geld op te halen voor onderzoek naar kanker. In 2004 stierf Alex, maar haar limonade standje werd een stichting die inmiddels meer dan $55 miljoen ophaalde voor meer dan 250 onderzoeksprojecten in Amerika.

YOLO

Dus wil je én een goed doel steunen én je naam op een Yank vereeuwigen? Dan is dit je kans. Of nog mooier…heb jij nog wat vrije huid en ben je toch al gek op tattoo’s? Dan kan Drew je misschien inspireren. Zelf zegt hij er dit over:

Laten we allemaal een steentje bijdragen en iets moois doen, dan heb ik straks de meest bijzondere tattoo ooit. Ik haat kanker en ik weet zeker dat dit voor jou ook geldt. Iedereen is wel op de een of andere manier door de ziekte geraakt. Ben ik gek? Misschien, maar YOLO.

 

Foto: Drew Olanoff

BRON: cNet

0 Shares:
Dit artikel is 4.752 keer gelezen