Wie het boek (maakt niet uit welk deel) Fifty Shades of Grey heeft gelezen, is waarschijnlijk nog steeds redelijk van slag. Niet alleen is het zogenaamd sexy staaltje papierverspilling slecht geschreven, maar het zet alle kattenvrouwtjes  in een kwaad daglicht. En nu is er nog slechter nieuws. Niet alleen zijn er fans van het boek, maar ze hebben nu een website waar ze met elkaar kunnen keuvelen over de innerlijke demon waar vrouwen – volgens schrijver E.L. James – eindeloos lange gesprekken mee hebben.

De site oogt, zoals het boek leest: slecht. Met een carrousel waar niet op geklikt kan worden, een achtergrond die sexy moet zijn, maar vooral onooglijk is en veel stijlvolle halfnaaktfoto’s van willekeurige mensen.

Helemaal grappig is dat je wanneer je je gaat aanmelden kunt kiezen of je man of vrouw bent. Echt? Zijn er mannen die niet alleen het boek hebben gelezen, maar het ook goed genoeg vinden om mee te willen kletsen op een fansite (zijn er überhaupt mensen die dat willen)?

Gratiesj

Lid worden is gratis. Dat is fijn, maar dat is het voor wel meer datingsites en dat is toch wel waar dit op lijkt. Een datingsite waarbij de makers proberen een graantje mee te pikken van het grootste mysterie van dit decennium: het succes van Fifty Shades of Grey. Of schrijver E.L. James hier ook wijzer van wordt, blijkt niet direct uit de site. Maar ben je een van de vele fans van slechte soft-porno, dan is dit misschien wel dé datingsite voor jou.

 

0 Shares:
Dit artikel is 3.322 keer gelezen