Een goede vraag breekt de week. Althans, daar hoop ik op. Daarom dus elke woensdag een weekbreker. Omdat het weekend nog net té ver weg is en het vorige weekend net iets te lang geleden.

Hoe werkt het? 
Kind, het is supersimpel: wij leggen jou – onze lezers – elke woensdag een vraag of kwestie voor.  Van jou hopen we jouw visie of antwoord te krijgen in de comments/reacties. Je mag zo lang of zo kort als je wilt antwoorden en het mag anoniem of met je Personal Branding Powers helemaal aan. Kortom, vertel ons op jouw manier wat je vindt.

 

En dan de vraag:

Ligt het nou aan mij of daalt de populariteit van Facebook? Onlangs lazen we dat Facebook 1 miljard actieve gebruikers heeft. Indrukwekkend, absoluut. Maar in mijn eigen omgeving nemen de activiteiten op eerder Facebook af dan toe.

Slapers

Veel van mijn Facebookvrienden zijn slapers. Ze zitten op Facebook, maar ik zie ze nooit iets posten. Sterker nog, slechts een procent of tien is echt actief (meerdere posts per week).

Frankwatching

Onlangs kwam Frankwatching nog met een artikel ‘Facebook: raakt de liefde bekoeld?’. Ook daar lees ik herkenbare reacties: “…afhaken omdat het nieuwtje er wel van af is […] niet zo interessant meer wat mensen op Facebook plaatsen […] gros van mijn ‘vrienden’ post ook nauwelijks iets op Facebook”.

Vertel eens

Ik ben erg benieuwd naar jouw ervaring. Raakt de liefde inderdaad bekoeld?


 

Heb jij een vraag die je graag aan onze lezers wilt voorleggen? Laat het ons dan weten (let op, de vraag moet algemeen genoeg zijn om voor meerdere mensen interessant te zijn)


Geschreven door