Armoede de wereld uit helpen, daar zet Oxfam Novib zich dagelijks voor in. Dat doen we vanuit de overtuiging dat mensen heel goed in staat zijn om zelf een bestaan zonder armoede op te bouwen, als zij maar de kans krijgen. Daarom steunen we lokale projecten in ontwikkelingslanden, lobbyen we bij overheden en bedrijven om rekening te houden met de belangen van de armsten, en voeren we campagnes om ook het Nederlandse publiek bij ons werk te betrekken. We werken samen met andere Oxfams om onze impact op ontwikkelingsvraagstukken verder te vergroten.

Kun jij donateurs verleiden om een geit te kopen?
Heb jij het in je om een innovatief jaarverslag te schrijven?
Hou jij ervan om iedereen op zijn verschrikkelijke taalfouten te wijzen?

Dan heeft de redactie van Oxfam Novib plek voor jou!

Tijdens je HBO-opleiding heb je een journalistieke neus laten groeien. De verhalen komen niet altijd naar jou, maar door je actieve houding weet je de juiste informatie te krijgen en om te zetten in een goed verhaal. Je schrijft vanuit je passie voor ontwikkelingssamenwerking en een eerlijker wereld. Want passie… daar begint het mee.

Wij zijn op zoek naar een ervaren copywriter die zich thuis voelt in tekst en beeld. Je spreekt en schrijft perfect Nederlands. De beheersing van Engels hoort bij een internationale organisatie, Frans is een pre. Je werk bestaat uit schrijven, adviseren en meedenken over onze communicatie. Voor print en digitaal, voor intern en extern. Voor campagne en marketing, zowel cross- als multimediaal. Wij vragen dus nogal wat. En we beloven af en toe de nodige stress, een uitdagende baan en een fijn team om mee samen te werken.

Wij zoeken een redacteur voor 32 uur per week. Je verdient maximaal € 3.617,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Je brief, voorbeelden van teksten en CV stuur je voor 10 november naar jobs@oxfamnovib.nl, o.v.v. vacaturenummer 5-4291. Voor meer informatie over de functie bel je met Willy van der Luit, hoofd communicatie, 070 – 3421 615 (ma t/m do).

Wil je weten hoe het is om bij Oxfam Novib te werken? Lees en bekijk hoe huidige medewerkers dit ervaren.
0 Shares:
Dit artikel is 3.779 keer gelezen