Strategieën om meer Twitter-volgers te krijgen vind je op elke straathoek. Ik zag laatst nog een dakloze die volgers verkocht voor 15 euro TPM (tweeps per mille). Geen slechte prijs, maar goedkoper is het om elke dag 200 nieuwe next-of-kin-twitteraars te volgen in de hoop dat zij onder de sociale druk bezwijken en terug volgen. Yeehaa!

Dan heb je eindelijk een heleboel volgers, ben je misschien zelfs een paar tientjes lichter, wat dan? Vliegen de coachingsopdrachten van je collega-trainers al binnen? Is het aantal interacties net zo exponentieel gestegen als het aantal volgers? Computer says no, right? En verbaast je dat echt? Ook niet, hè?

Dan ga ik je nu vertellen hoe je meer volgers kunt krijgen en – EN!!1111 – ondertussen een leuk zakcentje kunt opstrijken! Pas op met je hoge verwachtingen, want deze strategie vereist wel vaardigheden. Vaardigheden die je, met een paar simpele Google-searches,  dodelijk eenvoudig kunt aanleren. Zit je er klaar voor?

Het gouden ei

Er is een clubje tweeps dat, uitzonderingen daar gelaten natuurlijk, minimaal een ton volgers heeft. Zonder enige inspanning. Simpele Nederlandse mannen en vrouwen van de straat, mind you! En ze hebben echte volgers van vlees en bloed. Beter nog, internationaal mag je niet eens opkijken van een half miljoen, of zelfs het drievoudige.

En ze verdienen voor elk kunstje dat ze doen een bedrag van een paar honderd tot enkele duizenden euro’s. En je hoeft er maar 1 – EEN!!1111 – ding voor te doen: schrijven. Wil jij dit ook? Word columnist! Als dat zelfs niet lukt, dan ben ik bang dat je het toch moet doen met die schamele 500 volgertjes die je nu hebt.

0 Shares:
2 comments
  1. Op mij komt het woord schamel denigrerend over.
    ik vind mijn 500 volgers niet schamel, integendeel, voor het grootste gedeelte zijn dat mensen binnen of buiten nederland die er voor gekozen hebben mij te volgen omdat ik blijkbaar iets toevoeg.
    Hoewel ik niet altijd terugvolg merk ik het meteen in de mentions als men het ergens wel of niet mee eens is.

Comments are closed.

Dit artikel is 2.808 keer gelezen