“In The Pocket” is jouw online talkshow over het web en op het web. Er worden interessante ontwikkelingen besproken op het gebied van Gadgets, Apps, Internet en Social Media.

Trikke

Je bent jong, hip en milieubewust! Dan rij jij natuurlijk al lang met jouw eigen Trikke naar het werk. De Trikke is een elektrische driewieler waar je op kunt staan. Het is een beetje te vergelijken met een step op drie wielen. De Trikke is van oorsprong niet elektrisch. Het voertuig werd vooral gebruikt om sportief bezig te zijn. Door je hele lichaam te bewegen in een soort schaatsbeweging kom je vooruit. Met de elektrische variant kan dit nog steeds, maar dan gebruik je de bewegingen meer om het voertuig te sturen. In het eerste deel ontmoet ik Joris de Luij, mede eigenaar van Trikke Europe en mocht ik zelf met wapperende haren een ritje maken op de Trikke.

Bloggen

Waar dien je rekening mee te houden wanneer je gaat bloggen? That’s the question! Koningin van het web, Xaviera Ringeling, onthult de eerste vijf fantastische tips.

  1. Conclusie
  2. Gestructureerd schrijven
  3. Tussenkopjes
  4. Design
  5. Headlines

Wil je alles zien en weten over de Trikke en uitleg krijgen over de 5 tips, bekijk dan “In The Pocket” hieronder. Xaviera, wil je nog meer tips delen? Plaats deze dan als reactie onder deze blog. Alvast mucho macho thanks!

0 Shares:
Dit artikel is 4.251 keer gelezen