Bekende Nederlanders spelen dit spelletje al tijden en sinds kort mogen ook wij onze eigen ranking maken dankzij het tweede scherm, maar wat is er nou leuker dan sterren ranken? Juist je eigen vrienden! Voor een game-avond maar dan eens zonder controllers.

YouKnowMe

Met de app YouKnowMe, voor Android en iPhone, kun je een soortgelijk spel spelen als Ranking the Stars, maar dan met je vrienden. In dit spel kunnen jij en je vrienden de kennis van elkaar vergelijken.

Zodra je bent ingelogd op Facebook kun je met gemeenschappelijke vrienden het spel spelen. Iedereen kent elkaar, maar de vraag is dan wie kent zijn vrienden het beste. Als speler krijg je om de beurt een vraag die je moet invullen. De andere spelers geven op diezelfde vraag het antwoord dat zij denken dat jij gaf. Na een aantal vragen is het potje voorbij en wint degene die de meeste antwoorden goed had. Hoe groter de groep hoe leuker het is om te spelen.

Sommige vragen zijn best confronterend. Er zijn vragen over stijl, karakter, relaties, seks en talent.

Het is een iets andere opzet dan bij Ranking the Stars maar de confronterende en grappige antwoorden die het uitlokt blijven hetzelfde.

0 Shares:
Dit artikel is 18.905 keer gelezen