Tower defens games zijn bij mij thuis favoriet. En binnen dat genre heb ik al enige tijd nog eens een specifieke favorite: Radiant defense. In dit spelletje moet je het universum beschermen tegen kwaadaardige buitenaardse wezens. Dat doe je door de juiste wapens in te zetten en een parcours te bouwen waarlangs de aliens zich moeten bewegen. 

En waarom is deze tower defense zo gaaf? In de eerste plaats zijn er de heerlijke graphics: schoon, strak en ook op een 10.1 tablet nog steeds gewoon mooi. Daarnaast is er – en dat is natuurlijk belangrijker – de gameplay. Ik ben niet gék op spelletjes die zó lastig zijn dat ik er maanden over doe om een stap verder te komen. En ik houd natuurlijk ook niet van spelletjes die ik binnen één dag heb uitgespeeld. Radiant defense is spannend en lastig genoeg om je even bezig te houden, maar haalbaar voor een slechte gamer zoals ik (met wat geduld).

Het spel is gratis te downloaden, maar binnen het spel kun je upgrades kopen. Die heb je op enigerlei moment wel nodig…nou ja, als mij bent in elk geval wel. In totaal heb ik een dollar of 7 aan dit spelletje uitgegeven. Gezien het feit dat ik er wekenlang – in elk vrij uurtje – plezier van heb gehad, vond ik dat geen hoge prijs.

Radiant defense heeft 11 levels, waarvan ik de laatste twee na het downloaden er nog bij heb gekregen. De game is al even niet meer geüpdatet  maar hoop doet leven. Aan de andere kant is wat er nu is, zeker het downloaden waard. Dan kun je altijd zelf nog bepalen of je ermee verder wilt.

Downloaden

Android | Apple

httpv://www.youtube.com/watch?v=bh8LuuHZz4Y

0 Shares:

Comments are closed.

Dit artikel is 3.757 keer gelezen