Lees verder

Indigo: games in Utreg’

Zo zit je op het terras te vrijdagmiddagborrelen, zo sta je midden tussen de gamemakers en app designers op Indigo. Het kan allemaal in het centrum van het universum - door veel van jullie ook wel Utrecht genoemd.
Lees verder

Droombaan, zoek de patiënt!

Zorgverzekeraar PNO Ziektekosten verandert van naam. Het nieuwe PNOzorg heeft daarom een droombaan in de aanbieding. Voor 20 uur in de week mag je online en offline op zoek naar creatievelingen en communities. Dit gebeurt vanuit huis of waar dan ook met een mooie vergoeding. Maar kan een zorgverzekeraar niet beter de eigen community de werving laten doen? Draait het nieuwe PNOzorg om geld en status of om zorg en creativiteit?
Lees verder

Online Startups – Nyenrode stijl

De parkeerplaats van Nyenrode Business Universiteit is kolossaal. Jammer genoeg kom ik daar pas achter nadat ik mijn auto heb geparkeerd en nog 10 minuten moet lopen om bij het hoofdgebouw te komen.
Lees verder

Een ZZP’er gaat pas slapen…

275.000 mensen zitten eenzaam en alleen vanuit huis te werken en komen de deur nauwelijks uit. Nadat ze flink hebben uitgeslapen zitten ze in pyjama of joggingbroek, met vette haren en ongepoetste tanden hun werk te doen.
Lees verder

5 online marketingtrends

Het is in dit moderne en gedigitaliseerde tijdperk onmogelijk om alle online trends bij te houden, zeker als het gaat om internetmarketing. Als ondernemer of bedrijf ontkom je er bijna niet aan om mee te gaan met deze ontwikkelingen. Het kan zeer nuttig zijn om je bedrijfsstrategie hierop aan te passen. Iedereen doet het dus waarom jij niet? Er zijn steeds meer mogelijkheden om je bedrijf te promoten via internet. Hieronder 5 online marketingtrends die je mogelijk op weg helpen.