Laatst kwam ik, tijdens mijn dagelijkse surfavontuur op internet, een mooi artikel tegen. Fotograaf Vincent Houtman werkt samen met Amsterdam Ad Blog aan een serie van interieur foto’s van Amsterdamse reclame- en communicatiebureaus.

 

Ken jij ook zo’n creatief bureau?

Iedere maand komt een ander bureau aan bod. Dit levert werkelijk prachtige plaatjes op. Ik ben groot fan van dit soort creatieve interieurs en ben erg benieuwd naar nog meer van dit soort creatieve interieurs. Heb jij of ken jij een bureau met een creatieve inrichting? Laat dan een reactie achter!

0 Shares:
4 comments
  1. Ietwat noordelijker, WEDA Design & Advertsing. We zijn gevestigd in oud graan pakhuis. Open en inspirerende plek :) Zeker de moeite waard!

  2. Hi joyce,

    Ik ben bijna gereed met de inrichting van mijn creatief reclamebureau. En zou het natuurlijk heel leuk vinden als deze word bekritiseerd. Zal foto's voor je maken en zal je ze per mail toezenden naar ……

    Vr Gr. Jp http://Www.inclusief.eu

Comments are closed.

Dit artikel is 5.526 keer gelezen