Boerderijen en internet: een combinatie die ik niet zo snel samen zie. Nu het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw weer in volle gang is, wordt het tijd om op hier ook eens aandacht te besteden aan het boerenleven. En wel door middel van een wel heel bijzonder wereldrecord: de grootste QR-code ter wereld, gecreëerd in een maïsveld, dat tegelijk dienst doet als doolhof.

Hij werkt!

De code is ook daadwerkelijk scanbaar en brengt je naar de website van de Kraay Family Farm in Alberta (Canada). Deze familieboerderij staat al jaren bekend om zijn originele reclamestunts. Eerder brachten ze al een hommage aan Rick Hansens Man in Motion Tour.

Een record

Bijna 29.000 vierkante meter telt de QR-code/doolhof. Ruimte genoeg om er in te verdwalen dus… En daarmee is het ook officieel erkend als ’s werelds grootste QR-code door het Guiness Book of World Records. Reden voor een feestje, aldus de Kraay Family Farm.

Maar dat is nog niet alles

Mocht je een tripje door het doolhof niet uitdagend genoeg vinden, dan kun je ’s avonds terecht voor een speurtocht in het donker. En mocht je behoefte hebben aan wat ander vermaak op de boerderij, dan kun je meedoen aan de varkensraces, pompoen schieten of een balletje slaan in de midgetgolfbaan in dinosaurus-style.

0 Shares:
2 comments
  1. Elke boer of tuinder heeft tegenwoordig internet. Dat is onmisbaar voor zijn bedrijfsvoering. Misschien ligt hier een schone taak voor deze boerin om daar eens een blog over te schrijven?

Comments are closed.

Dit artikel is 2.744 keer gelezen