Vic Gundotra, senior vice president (in charge of peanuts? Nee, dat niet) Engineering bij Google, maakte vandaag bekend dat het sociale netwerk 400 miljoen gebruikers heeft. Dat is het aantal mensen dat – in het eerste jaar van het bestaan van het sociale netwerk – zijn Google+ account heeft geactiveerd.

Volgens velen is Google+ een spookstad: veel leden, weinig activiteit en weinig mensen die na activatie nog een kijkje komen nemen. Guntra bestrijdt dat:

“Hoewel Google+ vooral bedoeld is om een betere ervaring te creeeren over heel Google heen, is het ook een bestemming. Met vreugde kan ik vertellen dat we zojuist door de grens van 100 miljoen actieve bezoekers per maand heen zijn gegaan.”

Deze cijfers zijn een combinatie van de bezoekers op de website en de gebruikers van de mobiele app.

Ben jij al actief op Google+?

Bron

0 Shares:
2 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 2.263 keer gelezen