Alweer een artikel over borsten van mijn hand? In een van mijn eerdere blogs deelde ik mijn enthousiasme over Boobstagram en vroeg me af of er een Nederlandse opvolger zou komen…

Het begon een paar weken geleden al. Maar tijdens de vakantie wist ik het zeker: mijn lief ontving met regelmaat ‘geheime’ berichtjes. Het begon met een vermoeden en toen ik erop ging letten, werd dit vermoeden bevestigd. Op gezette tijden piepte zijn iPhone ten teken van een binnenkomend bericht.

SMS? FB? Twitter? Wie zal het zeggen? Ik gun hem zijn privacy maar wil wél graag precies weten wat hij doet. En met wie.

Het meest verontrustende vond ik de verandering die op zijn gezicht waarneembaar was bij het lezen van het bericht. Een tevreden glimlach, zijn tong langs zijn lippen, een goedkeurende blik.

Opvallend detail: hij stuurde nooit iets terug!

Mijn nieuwsgierigheid maakte plaats voor groene jaloezie en uit pure wanhoop rukte ik de iPhone uit zijn handen toen zijn ‘lunchberichtje’ binnenkwam.

En zo maakte ik kennis met Tettenvrouw. @Tettenvrouw om precies te zijn.

Wie is @Tettenvrouw en wat doet ze?

Dit zegt haar Twitterbio: “Ik ben een borstenman. Van het vrouwelijk geslacht. Liefhebber van tietjes, dat lijkt me duidelijk en die deel ik graag alhier.”

Twitterbio Tettenvrouw

Wie @Tettenvrouw volgt wordt een paar keer per dag getrakteerd op een Tweet met een foto van een vrouw. Naakt. Met tetten dus.

Klinkt ontzettend plat, alsof we teruggaan naar de tijd van plakkerige seksboekjes die in een donker hoekje met veel gegniffel werden bekeken (en doorgegeven).

Niets is minder waar.

Tettenvrouw heeft gevoel voor tetten

Smaken verschillen maar de foto’s die zij post zijn stuk voor stuk smaakvol te noemen. Aan het aantal volgers te zien (3.407 op dit moment), is mijn liefje niet de enige die zich ‘amuseert’ met de salonfähige plaatjes.

Heb je Tweets gemist of ben je gewoon nieuwsgierig? Tettenvrouw heeft ook een weblog waarop alle borsten te zien zijn. Keurig gearchiveerd. Op datum.

Tettenvrouw

In dit interview vertelt ze in de Coen & Sander show over haar motivatie. Tettenvrouw houdt er geen nobele gedachten op na zoals Boobstagram. Maar wat is er mis met bekijken, bewonderen en genieten?

Houd alleen in gezelschap wel je mimiek in de gaten….

 

 

0 Shares:
3 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 9.183 keer gelezen