Social media is booming en bedrijven springen hier goed op in. Ik heb een kleine selectie van gadgets gemaakt, uit het vele aanbod, waar ik echt enthousiast van word!

Instaglasses

Wat is het leven toch altijd mooi op die Instagramfoto’s en waarom niet leven in die filterwereld? Dit was de gedachte van designer Markus Gerke die de Instaglasses bedacht.

Met de bril kun je met 1 druk op de knop de wereld door prachtige filters bekijken en de mooiste momenten leg je direct vast met de camera die in de bril zit. De bril upload deze foto dan ook meteen naar je Instagram.

Dit klinkt toch helemaal top?! Ik werd hier in ieder geval erg enthousiast van. Het jammer is alleen dat de wondere Instagramwereld slechts een concept is.

Social shoes

Het lijkt me dat deze foto genoeg zegt toch? Toen ik hem zag ben ik meteen fanatiek gaan googelen en helaas ben ik er toen achter gekomen dat deze té toffe schoenen van Keds niet te koop zijn.

Misschien is het een idee om Keds te mailen met verzoek te schoenen in productie te nemen. Als we als nerds samen sterk staan voor meer nerdy fashion moet het er toch van komen? ;-)

Desktip

Er zijn toetsenborden die je de mogelijkheid geven met een druk op de knop je social networking sites te openen. Het fijne aan de Desktip is eigenlijk dat dit apparaatje jou social gegevens opslaat en je hem aan elke gewenste computer kunt koppelen, via USB, voor toegang.

Het Russische design bureau Estivastudio heeft deze Cookies for geeks cutters gemaakt om zelf koekjes te maken voor hun klanten en bezoekers. Ze werden echter zo goed ontvangen dat er nu aan alle kanten de vraag komt of zij dit niet op de markt kunnen brengen.

Momenteel zijn ze nog niet verkrijgbaar maar ik ga er wel vanuit dat dit snel wordt opgepakt en de eerste social cookie makers op de markt verschijnen. Lijkt mij top!

Heb jij nog een leuke gadget die niet in dit lijstje mag ontbreken, laat het dan weten!

0 Shares:
Dit artikel is 7.568 keer gelezen