Scanner, printer, draadloos toetsenbord en externe harddisk… en jawel, je laptop zit al vol! Maar waar laat je nu die 5e, broodnodige  usb stick nog? De oplossing is natuurlijk het aanschaffen van een doodnormale usb hub – zo’n degelijke, praktische, saaie, in het zwart of het grijs. Of je gaat voor wat gezelligers en… je koopt een broodrooster!

Gevonden (en te koop ) op Think Geek, voor $27,99. De usb sticks zitten er helaas niet gratis bij ($24,99 per stuk), maar zijn natuurlijk wel té leuk om te laten liggen! Zeg het maar, hoe heb jij je toast het liefst?

 

 

0 Shares:
1 comment
  1. Hehehe grappig, moet zeggen dat ik juist zo'n "saaie" heb zodat ik die aan de achterzijde van mijn monitor kon vastplakken. Maar deze is wel erg leuk.

Comments are closed.

Dit artikel is 3.520 keer gelezen