Veel van wat Google doet maakt deze dagen geen goede indruk. Maar dat Google een goed ontwikkeld gevoel voor humor heeft blijkt wel uit wat ze uit hebben gehaald met de maker van The Oatmeal.

Nadat hij op zijn bekende creatieve wijze zijn beklag had gedaan  over het gebrek aan reacties op zijn Google+ pagina en over het feit dat hij geen mooie url (plus.google.com/theOatmeal) kon maken voor zijn plus-pagina, besloten de mensen van Google om hem tegemoet te komen.

The Oatmeal had in zijn klacht gezegd dat hij niet langer mensen wilde moeten verwijzen naar “http://plus.google.com/blergasdf1234 thimbleturdorgasm99meatpoopypoop xv9donkeypie” – uiteraard een bedacht adres. Google besloot daarop om exact dát adres door te verwijzen naar het echte Google+ adres van The Oatmeal. Als dat geen staaltje “u vraagt, wij draaien is,” dan weet ik het ook niet meer.

Extra

Website Techcrunch ontdekte dat in de code die door Google is gebruikt voor deze redirect de volgende tekst te vinden is: “Don’t take this out, we’re fucking with The Oatmeal.

Jammer dat jullie zoekresultaten op oneigenlijke gronden gaan filteren Google, maar ik moet toegeven dat deze grap wel cool is!

0 Shares:
1 comment
  1. Die gast van the oatmeal is briljant. Hij zal wel in zijn nopjes zijn met alle Google-aandacht :)

Comments are closed.

Dit artikel is 2.351 keer gelezen