Er is nu meer mogelijk met de zoekfunctie op Twitter, dit hebben zij begin Juli aangekondigd via hun blog: “Simpler Search” noemen zij deze update. Wat betekent dit voor jou als Twitter Addict?

Alles op een rijtje

Spellingscontrole:
Vanaf nu zit er een spellingscontrole in twitter, best handig vooral als je mobiel Twittert. Je kent het wel, even snel een tweet versturen en de autocorrect maakt iets heel anders van je woorden, met de meest hilarische tweets als gevolg. Neem maar eens een kijkje op Damnyouautocorrect.com, hier staan hele grappige sms voorbeelden op!
Door de nieuwe spellingscontrole op Twitter is de kans op dit soort “foutjes” en stuk minder.


Suggesties:
Als je zoekt op een specifiek onderwerp, geeft Twitter je automatisch suggesties. Zo wordt het zoeken nog makkelijker en sneller! Daarnaast toont Twitter relevante zoekresultaten, waar jij misschien ook interesse in hebt.

Zoeken op eigen naam en username:
Je kunt nu zowel zoeken op iemand zijn/haar eigen naam als de twitter username. Zo vind je nog sneller de persoon die je zoekt.

People you follow:
In de zoekresultaten kon je al kiezen tussen “All” en “Top” Tweets. Vanaf nu komt daar een keuzemogelijkheid bij, namelijk “People you follow”. Stel je zoekt op “42bis”, dan kun je filteren op de tweets van de personen die jij volgt en die iets over 42bis hebben getweet.

 

Twitter maakt het door deze uitbreiding voor jou als Twitter Addict nog makkelijker om snel informatie te vinden en te delen op Twitter. De update is voor de online site en de mobiele apps beschikbaar.

Wat vind jij van deze update, maakt het jou een nog grotere Twitter Addict?

0 Shares:
1 comment
  1. Eindelijk op mensen zoeken! Maar ze hadden mij toch blijer gemaakt met de oude advanced search (met rss!) ;)

Comments are closed.

Dit artikel is 3.295 keer gelezen