Juli en augustus zijn bij uitstek de maanden om eens goed bij te lezen. Met je (e)boek op het strand of aan de rand van het zwembad, gaat de tijd sneller dan je huid je lief is. Maar wat te lezen? Daar heeft deze site een antwoord op. 

Op Bookseer.com kun je invullen welk boek je hebt gelezen en door welke schrijver dat boek is geschreven en Bookseer haalt uit de databases van Amazon en LibraryThing aanbevelingen voor een volgend boek. Het werkt – zoals veel mooie dingen 0nline – alleen voor Engelstalige boeken. Aangezien ik zelf graag in het Engels lees is dat voor mij geen punt. Voor jou wel? Nou dan heb ik je net een mooi idee gegeven voor een nieuw te ontwikkelen website voor de Nederlandse markt (Bol, letten jullie op?).

Maar omdat mensen nog wel vaak beter werken dan machines, toch een vraag voor je: wat lees jij nu (mijn eigen vakantie komt er namelijk aan).

 

 

 

0 Shares:
3 comments
  1. Ik lees op dit moment:
    – Pre-launch versie van Wrecked door Jeff Goins (maak ik misschien nog een reviewtje voor)
    – Boekje over papaschap :O

      1. Nou, het ding is, ik weet het nog niet. Als ik eruit ben, dan stuur ik m in als review of niet.

Comments are closed.

Dit artikel is 3.964 keer gelezen