Op zoek naar een originele manier om duidelijk te maken wie je bent, wat je doet en waar jouw passies liggen? Bijvoorbeeld ter ondersteuning van een sollicitatiebrief? Vizify biedt nu de mogelijkheid om een infographic te maken van jezelf met data vanuit je social media profielen.

Simpel en snel

Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken op Vizify (op dit moment nog invite only, maar Mashable geeft 500 invites weg, dus je kunt nog snel proberen te registreren met het woord “Mashable”) en je Facebook, Twitter en LinkedIn profielen te koppelen.
Et voîlà:

Opschonen en aanpassen

Vizify stelt de infographic heel makkelijk voor je samen, maar het is wel raadzaam om er nog even doorheen te lopen. Voor je het weet heb je een infographic met ‘I talk about NIETS’.

Dat maakt dan toch weer niet die spontane, intelligente indruk die je voor ogen had…

 

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 5.490 keer gelezen