AppEvent | Dagelijks gratis apps van Hollandse en Belgische bodemBehalve zomerkoninkjes, Hollandse nieuwe en voetbal brengt de maand juni ons ook nog andere producten van eigen bodem. AppEvent is een project waarbij Nederlandse en Belgische applicaties (apps) worden gepromoot. Een maand lang wordt elke dag gratis een app weggegeven.

Welke apps dan?

De apps worden weggegeven in samenwerking met de ontwikkelaars en zijn er dus in alle soorten en maten. Zo zijn er apps voor kinderen, apps voor ondernemers, apps voor voetballiefhebbers en apps voor automobilisten. Er zijn apps die vooruitstrevend zijn in functionaliteit of eigenlijk alleen maar voor de fun. Voor ieder wat wils, als ze maar van Nederlandse of Belgische makelij zijn.

Welke app staat vandaag in de etalage?

Vandaag is bijvoorbeeld de app Tourist Amsterdam gratis te downloaden, een offline toeristische gids van Amsterdam, gecombineerd met het openbaar vervoer, waarbij alle bezienswaardigheden zijn gekoppeld aan de juiste tram- of metrohalte. Volgens de website van AppEvent is dit de eerste en originele Amsterdam App voor de iPhone, met unieke circulaire tram/metro kaart. Ideaal voor een dagje uit in onze hoofdstad.

En morgen?

Elke ochtend om 8:00 uur wordt bekend gemaakt welke app je die dag cadeau krijgt. Wil je geen app missen? Download dan de (uiteraard gratis) app AppEvent of volg mij op Facebook of Twitter. Ik geef je dagelijks een update en de juiste link naar de AppStore.

Kortom, een uitgelezen kans om deze maand te laten zien dat je ook app-wise van oranje houdt. En nog gratis ook, Hollandser kan bijna niet :).

0 Shares:
Dit artikel is 2.944 keer gelezen