‘Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden.’ zei mijn moeder vroeger met volle overtuiging als ze met ferme halen mijn haren borstelde. IJdelheid werd bij ons thuis niet erg op prijs gesteld en op deze manier wist ze het enthousiasme om er leuk uit te zien aardig in te tomen.

Maar, zoals dat gaat met opvoeden: zodra ik zelf mijn keuzes kon maken, besloot ik te beproeven wat afgekeurd werd en werd ik fotomodel. En ik moet toegegeven: ik heb afgezien (maar dat gaf ik toen niet toe)!

Pijnlijk mooi

Helaas blijf ik, en met mij veel andere vrouwen, lijden om er appetijtelijk uit te zien. Bijvoorbeeld met hoge hakken, epileren, harsen en onpraktisch ondergoed.

Onlangs stond mijn lief geamuseerd naar me te kijken hoe ik bij een officiële gelegenheid onopvallend het pijnlijk strakke touwtje van mijn string op zijn plaats probeerde te manoeuvreren.

Ik beet hem toe dat hij zelf maar eens een string moest gaan dragen! Waarop hij (uiteraard) koeltjes antwoordde dat hij dat best voor mij (!) wilde doen. Dat is makkelijk praten als je weet dat ik al rillingen krijg bij de gedachte.

Cadeautje!

Maar nu heb ik iets ontdekt: de Thing Thong! De Thing Thong is praktisch, hilarisch en multifunctioneel. Maar één ding is het niet: sexy!

Thing thong

Als Lief dit cadeautje heeft uitgepakt, zal hij me smeken om een tijgerstring!

Ik vraag me alleen af welke maat ik moet bestellen. De schoenmaat aanhouden dan maar…?

 

0 Shares:
5 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 3.890 keer gelezen