Tot vrijdagochtend 9.00 uur, Amerikaanse tijd, kun je stemmen welk privacybeleid je liever hebt op Facebook. Het oude, of het nieuwe. Facebook zelf maakt geen reclame voor deze stemronde, misschien willen ze vooral achteraf kunnen zeggen dat ze hun gebruikers een stem hebben gegeven.. Maar laten we er niet meteen het slechtste van denken. Als je ergens een mening over hebt en je mag stemmen, dan vind ik dat je moet gaan stemmen.

De uitslag is alleen bindend als 270 miljoen van de totale 900 miljoen gebruikers hun stem uitbrengen. Zijn het er minder, dan is de uitslag slechts adviserend.

Ik ben eerlijk, ik heb het ook nog niet gelezen, maar ga het wel doen! Stemmen en de documenten lezen kan via de Site Governance vote-pagina.

Site Governance vote-pagina Facebook

0 Shares:
Dit artikel is 2.363 keer gelezen