Het is alweer heel wat jaren geleden dat ik met mijn vriendinnen op zaterdagavond met een piña colada in de hand om het hok van de DJ heen hing om broeierige verzoeknummertjes aan te vragen.

De DJ die altijd op een verhoging stond, het overzicht had èn muzikaal gezien de touwtjes in handen nam, had macht over de avond. Hij was degene die nooit zonder een drankje zat omdat hij van iedereen iets kreeg aangeboden.

De eenzame DJ

Hij had dus veel vrienden maar tegelijkertijd was hij vreselijk eenzaam daar in zijn muzikale toren. Terwijl om hem heen de pubers dronken, flirtten,  dansten, zoenden en lachten, zocht hij maar weer een plaatje uit.

Victor Bakker van Kavel7 moet genoeg hebben gehad van die afstand tussen hem en zijn publiek en bedacht een concept dat niet alleen leuker voor hem is maar ook zijn publiek verlost van het aanvragen van een nummertje: Play-Mobiel DJ.

Nu ben ik!

iPad DJIn een strak pak, met een iPad in de hand beweegt de DJ zich onder de gasten. Op zijn iPad staat een eindeloze verzameling lekkere muziek, van lounge en disco tot dance, top 40 en salsa. Eindelijk mag je zelf aan de knoppen!

De iPad van Play-Mobiel DJ is zeer gebruiksvriendelijk waardoor je probleemloos snel je eigen mix in elkaar zet en op die manier even, héél even zelf van de begeerlijke status van DJ mag genieten.

Play-Mobiel DJ rukt al uit voor een feestje vanaf 40 personen! Echt iets voor het volgende feestje van 42bis…

 

0 Shares:

Comments are closed.

Dit artikel is 2.347 keer gelezen