In navolging van mijn vorige post over mijn liefde voor het witte doek, nu een zeer praktische oplossing voor een soms nijpend probleem. Deze tip kreeg ik van een bevriende filmliefhebber. Aardige vent, maar een echte zeikerd…

Je gaat naar de film, kan geen parkeerplaats vinden, de rij bij de kassa is enorm en je kunt nog net een drankje scoren voordat je de zaal ingaat. Zodra het licht uitgaat voel je al een lichte aandrang: je hebt geen tijd meer gehad om naar de wc te gaan…

Ik houd het niet meer…

Als je geluk hebt, is de film zó boeiend dat je er pas weer aan denkt als de aftiteling begint. Dan ren je de zaal uit, op zoek naar het dichtstbijzijnde toilet. Maar helaas bevat iedere film ook minder pakkende scènes. Dat zijn de momenten waarop je blaas even onverdroten van zich laat horen.

Wat een opluchting zou het zijn, als je van tevoren wist wanneer deze saaie stukken aanvangen en zodoende als plaspauze kunnen worden gebruikt.

The first peetime is the best..

Met de app RunPee.com word ik op mijn wenken bediend: het geeft de beste tijd aan om de film te onderbreken, zonder belangrijke scènes te hoeven missen. ‘The first peetime is the best..’ Niet alleen geeft de app aan wanneer ik de zaal discreet kan verlaten, er staat ook bij hoe lang ik erover kan doen. Daartoe kun je zelfs een timer instellen.

Run Pee App

 

Wil je echt niets missen van de film? Je krijgt van elke film een synopsis van de eerste 5 minuten, voor het geval je die hebt gemist. Dus op je gemakje gaan, als de film net begonnen is, kan ook.

Als bonus is de app uitgerust met een flashlight en watergeluidjes voor het geval het ineens niet lukt!

Zoveel handigheid in 1 app is voor mij toch wat te veel van het goede! Ben bang dat ik te veel afgeleid word. Maar leuk is ’ie wel ;-)

 

0 Shares:
3 comments
  1. zou verboden moeten worden zo'n app. 
    zit je te genieten van een film, gaan er allemaal mensen expres te laat komen of voor je langs naar de wc.   ;-)

Comments are closed.

Dit artikel is 3.534 keer gelezen