Ik realiseer mij dat de oprichtster van dit blog een echte katten liefhebber is dus wellicht bevind ik mij nu op glad ijs ;-). Ik kan het echter niet laten de volgende website met jullie te delen: Hondenwoordenboek.nl

Hondenwoordenboek

Binnenkort hebben wij Cesar Millan niet meer nodig. Vandaag gaat namelijk de website Hondenwoordenboek online. Hondenwoordenboek is hét platform waar hondenliefhebbers alle informatie over honden kunnen vinden, van gedrag tot accessoires en gezondheidstips. Nu hoor ik je denken: ‘Ja, daar staat dan weer zelf bedachte informatie op. Ik ga liever naar een deskundige met mijn vragen’. De makers van de website werken echter samen met dierenartsen en dieren gedragsdeskundigen, dus je kunt er vanuit gaan dat de informatie op deze website juist is.

 

Woordenboek vullen

Om het woordenboek te vullen en ervoor te zorgen dat het een woordenboek wordt van hondenliefhebbers heeft Hondenwoordenboek een actie in samenwerking met Pets Place. Voor elk woord dat je inzendt, krijg je een een kortingscode van €5 bij besteding van €30 in de webshop van Pets Place en daarnaast verloten ze 2 cadeaubonnen van €25 onder alle inzendingen.
Zoals ze zelf nu ook op de website stellen. Ze zijn nog jong en zullen net zoals uw pup zichzelf blijven ontwikkelen en groter groeien. Houd ze dan ook in de gaten!
0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 2.688 keer gelezen